Anmeldelse PartnerMedNiveau

PARTNERMEDNIVEAU Oversigt:

Dødtræt af engangsaffærer? Parat til seriøs netdating? Så kom i gang med PARTNERMEDNIVEAU. PARTNERMEDNIVEAU, der anses for at være et populært matchmaking datingsite, arbejder på at bringe modne og ansvarsfulde voksne, der ønsker et ægte forhold, sammen. Du vil kunne se tusindvis af profiler og billeder, og du kan se alle de besøgende, der ser din profil.

Start din tur rundt på PARTNERMEDNIVEAU med en helt gratis datingprofil. Tag derefter skridtettil et fuldt betalt medlemskab, hvor du kan vælge mellem 2forskellige betalingsmuligheder. Og med en detaljeret personlighedstestog masser af kommunikationsmuligheder kan PARTNERMEDNIVEAU hjælp dig med at finde, det du søger.

Besøg PartnerMedNiveau

PARTNERMEDNIVEAU Funktioner:

Nogle datingsites kan være voldsomt forvirrende, især når du er ny på sitet. Men denne nyttige funktion på PARTNERMEDNIVEAU guider dig gennem deres datingsite, trin-for-trin. Der er placeret en lille pære yderst til højre på dashboardsiden. Når du trækker markøren hen over denne pære, vil den udvide sig mod venstre og vise ordet "Start". Når du klikker på den, vil pæren guide dig gennem alle de vigtige værktøjslinjer, som du skal bruge. Og den vil også vise dig, hvor du finder dine sidste match, og hvordan du ordner og organiserer dem, så de passer til dine behov.

En anden populær funktion på PARTNERMEDNIVEAU hedder ID. At blive ID-verificeret på sitet øger din troværdighed blandt de andre brugere. Du vil få mere opmærksomhed og øget kommunikation ved at bekræfte din identitet. Processen er forholdsvis enkel. Du skal sende et aktuelt billede af dig selv og for- og bagsiden af et ID-kort til kundeservice. Når din identitet er blevet bekræftet, vildet fremstå på din profil, at den er ID-verificeret..

Brug for mere? Her er nogle andre fantastiske funktioner fra PARTNERMEDNIVEAU:

  • lær at kende nu!-funktionen fremhæver, hvad du har til fælles med andre medlemmer
  • Detaljeret personlighedsprofil
  • 20 ekstra partnerforslag (kun for betalende medlemmer)

PARTNERMEDNIVEAU Tilmelding:

Når du tilmelder dig PARTNERMEDNIVEAU, så er det at indtaste din e-mailadresse, adgangskode og placering den hurtigste måde at tilmelde sig på. Men når du har modtaget din e-mail-aktivering og logget ind på din nye konto, så skal du være parat til at afsætte en time til at fortsætte.

PARTNERMEDNIVEAU vil begynde med en detaljeret personlighedstest med 280 spørgsmål om din personlighed, humør, interesser og ønsker. Det tager et stykke tid at besvare alle de spørgsmål, og det er vigtigt at besvare dem sandfærdigt. Jo mere ærlig din profil er, jo bedre og lettere er det at blive matchet med ligesindede partnere, der passer til dig. Når du er færdig med personlighedstesten, vil du blive ført til din datingprofil.

PARTNERMEDNIVEAU Sikkerhed:

PARTNERMEDNIVEAU opfordrer sine medlemmer til at indberette bedragerisk eller upassende opførsel til kundeservice. De tolererer ikke uhøflige og chikanerende medlemmer. Du kan hjælpe dem til at fremskynde processen at udelukke sådanne medlemmer ved at inkludere det krænkende medlems alder, bopæl, navn og erhverv.

PARTNERMEDNIVEAU Priser:

PARTNERMEDNIVEAU har fire forskellige medlemskabsmuligheder at vælge imellem. Et 6-måneders medlemskab er det ideelle valg, hvis du ønsker at spare på standard månedspris.

PARTNERMEDNIVEAU Brugervenlighed:

PARTNERMEDNIVEAU-sitet er meget let at finde rundt på. Dit dashboard har alle dine søgeresultater og en visning af dine aktuelle søgeparametre. Det er de oplysninger, som andre vil se, når de gennemser din profil. Derudover har du to menulinjer. Den ene er placeret øverst på dashboardet, og den anden er placeret lige over dine søgeresultater.

Pop op-vinduer er ikke-eksisterende på PARTNERMEDNIVEAU-sitet. Man kan se nogle bannerannoncer på sitet, men de er kun til at annoncere andre funktioner, der tilbydes af PARTNERMEDNIVEAU. Et ankepunkt ved sitet er, at teksten kan være ret lille. Forstør teksten ved at bruge zoom-funktionen i din browser.

PARTNERMEDNIVEAU Søgning:

Til venstre for dit dashboard kan du se et hvidt felt, der indeholder dine aktuelle søgeparametre. Eventuelle ændringer, du foretager i disse parametre, vil justere dine søgeresultater i dit dashboard. Du kan foretage ændringer ved at klikke på det store felt "Juster indstillinger" i bunden af dit søgeparametrefelt.

Du vil blive omdirigeret til en detaljeret søgning, der kan tilpasses 100 %. Her kan du ændre parametre såsom børn, uddannelse, indkomst, vaner, religion, etnicitet samt disse kriteriers betydning. Du kan også ændre din søgning fra "Aktiv" til "Inaktiv". øverst i søgefunktionen vil du også blive advaret med fed skrift imod at vælge for mange parametre, ellers vil dine resultater være for fåtallige.

Besøg PartnerMedNiveau

 

Annonceringsinformation

Dette site er en gratis online ressource, der stræber efter at tilbyde relevant indhold og sammenligningsfunktioner til dets besøgende. Vær venligst opmærksom på, at operatøren af dette side modtager annonceringsbidrag fra virksomheder, der fremgår på denne side, og sådanne bidrag påvirker beliggenheder og rækkefølgen af præsentationen af virksomheden (og/eller deres produkter), og i nogle tilfælde kan det også påvirke den score, de er tildelt. Når scorer fremgår på denne side, er scoren bestemt af vores subjektive mening og baseret på en metodik, sammenføjet af vores analyse af brandets markedsværdi og ry, hvert brands konverteringsrater, bidrag betalt til os og generel forbrugerinteresse. Virksomhedens listing på denne side INDEBÆRER IKKE støtte. Udover når det tydeligt et specificeret i vores betingelser for brug, er alle repræsentationer og garantier vedrørende information, som er vist på denne side, fralagt ansvar. Denne information, inklusiv priser, som fremgår på denne side, er forbeholdt ændringer til enhver tid.

Forstået

Top 5 Dating Sites