Anmeldelse match.com

Match.com Oversigt:

match.com er et af de mest populære og betroede dating hjemmesider i verden. Hundredtusinder af mennesker har fundet kærligheden på match.com, siden hjemmesiden blev lanceret. Vidste du, at i henhold til de sidste nye undersøgelser, så har singler der tilmelder sig match.com, 3 gange så stor sandsynlighed for at finde en partner, end dem der forsøger sig på andre platformer? Det er ikke så mærkeligt, at det er vores højst placerede valg til den bedste netdating hjemmeside! Men du skal ikke bare stole på hvad vi siger. Besøg match.com, før du tilmelder dig, og læs nogle af de inspirerende succeshistorier der er skrevet af match-brugere fra hele USA.

Besøg Match.com

Funktioner På match.com:

match.com skiller sig ud fra de fleste andre dating hjemmesider takket være sine innovative frynsegoder. Når du først tilmelder dig, vil match.com lede dig til en personlighedstest designet af søster - hjemmesiden Chemistry.com. Resultaterne fra denne test vil derefter blive brugt som udgangspunkt for siten til at begynde at sende dig matchs, i henhold til dine svar og præferencer. De, der foretrækker at søge selv, vil finde et væld af unikke søgefunktioner, der kan hjælpe dem med at finde deres drømme match.

Ud over den nylige tilføjede IM-funktion, der gør det muligt og let for brugerne at kommunikere med hinanden online, tilbyder match.com også flere læserbrevkasser, nyhedsbreve og artikler som i tidsskrifter, hvilket alt sammen gør dette til et altomfattende netdatingsite.

Din match.com profil vil også give dig mulighed for at:

  • Sende og modtage IM-beskeder og e-mails.

  • Specificere, hvad der kan ødelægge det for dig for at indskrænke dine matchs.

  • Melde dig til "Stir", match.com's eksklusive dating- og Happy Hour-arrangementer.

  • Se, hvem der er interesseret i dig.

  • Få fuld adgang til læserbrevkasser, nyhedsbreve og tidsskriftartikler, for et helt igennem altomfattende netdatingsite.

Men det er ikke alt: En af de mest unikke funktioner match.com har at byde på er DateSpark, et enestående datingværktøj, der er udviklet for at sørge for, at du aldrig har en dårlig date igen! Hvis du har prøvet netdating før og følt dig skuffet, da du til sidst mødte den person, du chattede med online, kan DateSpark hjælpe.

Dette eksklusive match.com værktøj gemmer din idé om den perfekte date - herunder samtaleemner, foretrukne miljø, ønskede resultat og meget mere – og anvender dem til at finde en match til dig, der er på udkig efter lignende ting. På den måde kan du sikre dig, at daten vil være perfekt – før du overhovedet er taget af sted! Det er meget let og sjovt at bruge DateSpark: Udfyld spørgsmålene i DateSpark funktionen, og du er færdig! Lad DateSpark og match.com's avancerede kompatibilitetsværktøjer gøre arbejdet for dig.

Tilmelding:

Da match.com kræver, at brugerne gennemfører deres personlighedstest, kan det tage lidt tid at tilmelde sig hjemmesiden, men de, der udfylder spørgeskemaet helt, vil høste flere positive resultater. Det er gratis at oprette en konto, og brugere opfordres til at tage et kig rundt på hjemmesiden, inden de tegner et månedsabonnement.

match.com Priser:

En gratis konto vil skaffe en bruger adgang, men man skal betale for at kunne lege med. Den gratis konto vil giver brugere mulighed for at se onlineprofiler, men man kan ikke kommunikere med match.com medlemmer. Se alle match.coms priser nedenfor – der er 1-, 3- og 6-måneders medlemskaber, så der er et alternativ for alle.

Sikkerhed Og Tryghed:

match.com er et kæmpestort site, men brugerens sikkerhed er en topprioritet. Der er flere måder at anmelde usmagelige karakterer på. Hjemmesiden tilegner en stor del af pladsen til artikler om netdatingsikkerhed. Fortrolighedspolitikken er ret bredt dækkende, men den lover, at brugerne kan fravælge nogen tredjepartsmarkedsføring fra deres kontos indstillingsside.

Det Vi Elsker:

match.com har størrelsen, budgettet og brugerbasen, der er nødvendigt for at være fantastisk. De innovative funktioner på sitet er uovertrufne. Ingen andre netdatingsites kan måle sig med den store mængde af information, rådgivning og hjælp, som match.com lægger frem. Der kommer nye medlemmer hver dag, så brugerne vil helt sikkert kunne finde, det de søger. Og hvis denne variation og antal brugere bliver lidt for hektisk for dig, så kan du bare bruge match.coms intelligente søgeværktøj, der giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at glide hen over profiler og frasortere de, der ikke er rigtige for dig alligevel. match.com vil give dig forslag, alt du skal gøre er at overveje dem. Det er så nemt som at klikke på "Jeg er interesseret" eller "Absolut ikke!"

Forbedringsmuligheder:

En ting vi bemærkede ved match.com, der kunne bruge nogle forbedringer er deres pristrin, som er noget skjult og det er ofte vanskeligt for brugerne at vide, præcis hvad der er inkluderet i de tjenester de køber.

Konklusion:

match.com er en førende inden for netdatingbranchen, og det er der god grund til. Med nye og innovative funktioner der bliver tilføjet hele tiden, vil hjemmesiden helt sikkert matche potentielle partnere i mange år fremover.

Besøg Match.com

 

Annonceringsinformation

Dette site er en gratis online ressource, der stræber efter at tilbyde relevant indhold og sammenligningsfunktioner til dets besøgende. Vær venligst opmærksom på, at operatøren af dette side modtager annonceringsbidrag fra virksomheder, der fremgår på denne side, og sådanne bidrag påvirker beliggenheder og rækkefølgen af præsentationen af virksomheden (og/eller deres produkter), og i nogle tilfælde kan det også påvirke den score, de er tildelt. Når scorer fremgår på denne side, er scoren bestemt af vores subjektive mening og baseret på en metodik, sammenføjet af vores analyse af brandets markedsværdi og ry, hvert brands konverteringsrater, bidrag betalt til os og generel forbrugerinteresse. Virksomhedens listing på denne side INDEBÆRER IKKE støtte. Udover når det tydeligt et specificeret i vores betingelser for brug, er alle repræsentationer og garantier vedrørende information, som er vist på denne side, fralagt ansvar. Denne information, inklusiv priser, som fremgår på denne side, er forbeholdt ændringer til enhver tid.

Forstået

Top 5 Dating Sites