Anmeldelse af GetNaughty

 

Som navnet måske mere end antyder, så er GetNaughty også et site, hvor det er muligt at finde hurtige flirter af den mere frække slags. Der er et væld af smarte og intuitive funktioner, der giver dig den bedste mulighed for at komme i kontakt med andre ligesindede.

GetNaughty Oversigt

GetNaughty er et frisk dating site, hvilket navnet også antyder, og med dette dating site får du en lang række spændende muligheder for at komme i kontakt med din næste partner eller flirt. Eksempelvis får du en spændende livecam funktion. Sitet er grundlagt tilbage i 2014, og på den ganske kort tid, de har været live, har de fået mere end 23 millioner brugere fra hele verden. I denne anmeldelse kan du læse mere om GetNaughty, der må betragtes som et meget anstændigt dating site for folk, der på uforpligtende vis leder efter et nyt forhold.

Besøg GetNaughty

GetNaughty Funktioner

GetNaughty hjemmesiden er meget brugervenlig med enkle og effektive menuer, der også gør sig godt på mobilen.

Tilmeldingsprocessen er, som vi skal komme nærmere ind på nedenfor, meget enkelt, og du kan tilmelde dig gratis, så du kan få en idé om, hvordan funktionerne virker, inden du betaler for at månedsabonnement. Bemærk dog, at nogle tilgængelige muligheder udelukkende er tilgængelige for betalende medlemmer.

En af fordelene ved dette site er deres kraftfulde og enklemuligheder for avancerede søgninger.

Sådan benytter du GetNaughty

Med GetNaughty kan du være sikker på, at din næste frække flirt kun er et øjeblik væk. Det kræver bare en lille kommentar eller en af de andre kontaktmuligheder. Selv om dating sitet bare har nogle år på bagen, så er der masser af muligheder for sjove og uforpligtende dates. Sammensæt din profil og udfyld dine præferencer, og GetNaughty vil sikrer dig jævnbyrde dates med samme interesser som dig.

Du foretager nemt søgninger på andre profiler på dette dating siet. En detaljeret søgning giver dig muligheden for at tilpasse dine søgninger, så resultaterne passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Det bliver ikke meget lettere at komme i kontakt med andre partnere, og selv om der er mange avancerede muligheder, så fungerer de meget intuitivt.

Tilmeldingsprocessen

Tilmelding på GetNaughty tager bogstaveligt talt kun et øjeblik af din kostbare tid, og selve tilmeldingen er ganske gratis. Det er nemt at chatte, komme i kontakt med og sende beskeder til andre folk på GetNaughty – der er tekst, tale- og videochat tilgængelig.

GetNaughtys dating site og brugere er opdelt i en række kategorier, der er med til at gøre det mere overskueligt, og gør det at finde den perfekte partner til en leg.

For at give brugerne en mere sikker oplevelse tilbyder GetNaughty en sikker funktion, som de kalder "Safe Mode". Den gør det muligt for brugerne at begrænse visse typer af handlinger og oplysninger, der indgår i søgeresultater og i forbindelse med kommunikation.

Sikkerhed Og Tryghed

GetNaughty har som en af deres førsteprioriteter ”sikkerhed”, og de sikrer aktivt, at der kun findes ægte brugere på deres dating site. Det sker blandt andet takket være en e-mailverificeringsproces, der fanger mange falske profiler. Du har også mulighed for at rapportere det, hvis du skulle støde på profiler, som du opfatter som mistænkelige. Dette sker via enpraktisk knap til rapportering heraf, hvor du også vælger, om du bruger din profil aktivt, eller om du bruger sitet anonymt.

GetNaughty Medlemskabspriser

Med et fuldt medlemskab får du en lang række udvidede muligheder. Du kan eksempelvis sende og modtage private beskeder, se hvem der har kigget på din profil, tilføje flere billeder til din profil og se videoprofiler af andre medlemmer. Men du har mulighed for at se nærmere på de mange funktioner helt gratis, hvis du vil se nærmere på de mange funktioner, inden du laver en betaling.

For bare $3.57 fårdu en prøveperiode på 3 dage.Du kan imidlertid opnå rabat for månedstilmeldinger, hvor du tilmelder dig for en længere periode:

  • For $24.49 får du en måneds medlemsskab.
  • For $71.975 får du et tre måneders medlemsskab.
  • For $119.92 bliver du medlem af GetNaughty i seks måneder.

Succeshistorier

Mange par har fundet sammen via GetNaughty, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra brugere af sitet. Der er altid en risiko for falske profiler med videre, men mange fortæller, at de allerede i løbet af deres første måned som premium medlem har fundet mange relevante emner.

Konklusion

GetNaughtys dating site må betegnes som et site, der er friskt, effektivt og meget nyttigt for folk, der måtte være på udkig efter flirts og mere frække bekendtskaber. Betalingen for et fuldt medlemskab (kun $24,49 pr. måned) må siges at være fuld valuta for pengene.

Besøg GetNaughty

 

Annonceringsinformation

Dette site er en gratis online ressource, der stræber efter at tilbyde relevant indhold og sammenligningsfunktioner til dets besøgende. Vær venligst opmærksom på, at operatøren af dette side modtager annonceringsbidrag fra virksomheder, der fremgår på denne side, og sådanne bidrag påvirker beliggenheder og rækkefølgen af præsentationen af virksomheden (og/eller deres produkter), og i nogle tilfælde kan det også påvirke den score, de er tildelt. Når scorer fremgår på denne side, er scoren bestemt af vores subjektive mening og baseret på en metodik, sammenføjet af vores analyse af brandets markedsværdi og ry, hvert brands konverteringsrater, bidrag betalt til os og generel forbrugerinteresse. Virksomhedens listing på denne side INDEBÆRER IKKE støtte. Udover når det tydeligt et specificeret i vores betingelser for brug, er alle repræsentationer og garantier vedrørende information, som er vist på denne side, fralagt ansvar. Denne information, inklusiv priser, som fremgår på denne side, er forbeholdt ændringer til enhver tid.

Forstået

Top 5 Dating Sites