Sådan Får Du Din Onlineprofil Til At Se Fantastisk Ud!

At oprette din onlineprofil er et afgørende skridt mod at blive en succesrig netdater. Vi er her for at dele tips med dig der vil få din profil til at se fantastisk ud.

Vidste du, at førstehåndsindtrykket dannes inden for 7 - 15 sekunder, fra en person ser din onlineprofil? Dit billede vil øjeblikkeligt enten TILTRÆKKE eller FRASTØDE din idealperson baseret på hvad de ser.

Mænd er for eksempel ret visuelle. Ideelt set bør dit billede gøre mindst ét af følgende.

Men lad os IKKE glemme, at et smart navn med en lokkende overskrift eller slagord fungerer hånd i hånd for at tiltrække de mest velegnede mennesker på hjemmesiden.

Her er nogle interessante fakta, der kan hjælpe dig med at skille dig ud i netdatingens verden.

  • Et billede! Profiler uden et billede kunne lige så godt ikke være oprettet. Der er næsten INGEN der stopper op for at udforske en profil uden et ansigt.

  • Smil og se glad ud! Du øger dine chancer med 45 % bare ved at smile! Og hvis du ser trist eller vred ud, så frastøder det 12 % af dine muligheder.

  • Profilbilleder af dig der laver noget interessant vil føre til, at interessen for din profil tredobles.

  • Ingen gruppebilleder! Det er forvirrende og frustrerer potentielle dates, at de skal GÆTTE, hvem du er.

  • Oprigtige billeder er MEGET bedre end iscenesat. Du kan faktisk få dobbelt så mange beskeder.

  • Nærbilleder. Hvis der er for stor afstand mellem dig og kameraet kan det se ud som om du skjuler noget. 23 % rapporterede, at de ikke kontaktede en person, fordi det var vanskeligt at se et billede.

 

 

Ansvarsfraskrivelse: Vi arbejder hårdt på, at kunne tilbyde dig værdifulde og pålidelige oplysninger omkring alle de produkter og al den service, som vi bedømmer. For at kunne tilbyde dig denne gratis service, anvender vi links på vores hjemmeside, som giver os en kompensation for at henvise dig til sælgerens hjemmeside. Vi garanterer, at dette ikke påvirker det materiale vi præsenterer, men det kan påvirke placeringen på vores hjemmeside, og at det kun understøtter vores bestræbelser på at tilbyde dig de bedste og mest relevante oplysninger.

 

Annonceringsinformation

Dette site er en gratis online ressource, der stræber efter at tilbyde relevant indhold og sammenligningsfunktioner til dets besøgende. Vær venligst opmærksom på, at operatøren af dette side modtager annonceringsbidrag fra virksomheder, der fremgår på denne side, og sådanne bidrag påvirker beliggenheder og rækkefølgen af præsentationen af virksomheden (og/eller deres produkter), og i nogle tilfælde kan det også påvirke den score, de er tildelt. Når scorer fremgår på denne side, er scoren bestemt af vores subjektive mening og baseret på en metodik, sammenføjet af vores analyse af brandets markedsværdi og ry, hvert brands konverteringsrater, bidrag betalt til os og generel forbrugerinteresse. Virksomhedens listing på denne side INDEBÆRER IKKE støtte. Udover når det tydeligt et specificeret i vores betingelser for brug, er alle repræsentationer og garantier vedrørende information, som er vist på denne side, fralagt ansvar. Denne information, inklusiv priser, som fremgår på denne side, er forbeholdt ændringer til enhver tid.

Forstået

Top 5 Dating Sites