15 Spørgsmål Der Kan Løfte Stemningen På Din Første Date

Når du forbereder dig på dit første personlige møde med den søde fyr eller pige du mødte på nettet, kan du være nervøs for om samtalen vil glide godt på din første date, specielt hvis du allerede har været igennem en masse basale og generelle spørgsmål i løbet af dine chats. Du har måske allerede nogle enkelte praktiske tips og spørgsmål klar til at gøre din netdatingoplevelse fantastisk, men i tilfælde af at du løber tør for emnerog der opstår en pinlig tavshed, vil du være taknemmelig for, at du har et par ekstra samtale-kickstartere med i bagagen.

Powered by MortgageCalculator.org

De følgende spørgsmål kan bryde isen på en date og hjælpe digmed at bevare nerverne i ro. Du vil have nogle gode spørgsmål i baghånden, hvis nu samtalen går helt i stå!

Nemme Datingsamtale-startere

Når du forsøger at bryde den ubehagelige tavshed på en første date, så stil spørgsmål, der kræver mere end et ja-eller-nej-svar. For eksempel, i stedet for at spørge: "Kan du lide kinesisk mad?" kan du spørge noget hen i retning af: "Hvad er din yndlingspasta?" Eller: "Hvilken italiensk restaurant er den bedste her i byen?" Spørgsmål som disse kan hjælpe jer i gang med samtalen.

 • Hvad tænder dig mest med det modsatte (eller samme) køn?

 • Hvad er din drømmedestination og hvorfor?

 • Hvad gør dig mest nervøs når du skal møde nogen for første gang?

 • Hvad bør jeg vide om dig, som jeg ikke ville ane, jeg skulle spørge om?

 • Hvad er tre ting du ønsker at opnå eller prøve i dit liv ?

Forsøg at lade spørgsmålene være muntre og ikke-truende. Når du stiller et spørgsmål, så husk at forblive opmærksom og lyt til svaret. Det kan virke afvisende hvis din date føler, at dine tanker er et andet sted og du ikke hører efter.

Sjove Spørgsmål Til At Bryde Isen Med På En Første Date

Hvis du ved, at din date har sans for humor kan du prøve at tilføje nogle sjove indslag i løbet afjeres første personlige møde. Dette betyder ikke, at du skal opføre dig som en stand-up komiker, men du kan finde det nyttigt at tilføje et eller to sjove spørgsmål til samtalen. Brug disse eksempler for at få gang i kreativiteten eller du kan selv finde på nogle andre.

 • Hvis du pludselig blev forvandlet til det modsatte køn for en dag, hvad ville du så bruge tiden på?

 • Hvis du skulle give dig selv et sjovt kælenavn baseret på din personlighed, hvad ville det så være?

 • Hvis du var i et vidnebeskyttelsesprogram, hvilket alias ville du så gerne have?

 • Hvad er det mest pinlige nogen har fanget dig i at gøre?

 • Husk, disse spørgsmål bør kun bruges sparsomt.

Dating Isbryderspørgsmål Man Bør Undgå

Når du tænker på spørgsmål, der vil få gang i sagerne, skal du holde dig væk fra emner, som kan få din date til at føle, at han (eller hun) er ved at blive krydsforhørt. Her er en liste over spørgsmål, du aldrig bør stille på en første date, herunder nej-nej-kategorier såsom:

 • Politik

 • Indkomst

 • Ægteskab

 • Ekser

 • Kønssygdomme

 • Møde forældrene

 • Sladder

Selvom dine intentioner er de bedste , så kan det at stille personlige spørgsmål, der falder inden for disse kategorier få din date til at føle sig presset eller afhørt. Så hvis du ikke ønsker at skræmme ham/hende væk, så sørg for at undgå disse slags tunge emner på en første date. Gem dem til nogle senere dates, når I kender hinanden lidt bedre.

Første dates kan være meget mindre skræmmende, hvis du er forberedt med nogle gode spørgsmål, der kan holde samtalen kørende!

 

 

Ansvarsfraskrivelse: Vi arbejder hårdt på, at kunne tilbyde dig værdifulde og pålidelige oplysninger omkring alle de produkter og al den service, som vi bedømmer. For at kunne tilbyde dig denne gratis service, anvender vi links på vores hjemmeside, som giver os en kompensation for at henvise dig til sælgerens hjemmeside. Vi garanterer, at dette ikke påvirker det materiale vi præsenterer, men det kan påvirke placeringen på vores hjemmeside, og at det kun understøtter vores bestræbelser på at tilbyde dig de bedste og mest relevante oplysninger.

 

Annonceringsinformation

Dette site er en gratis online ressource, der stræber efter at tilbyde relevant indhold og sammenligningsfunktioner til dets besøgende. Vær venligst opmærksom på, at operatøren af dette side modtager annonceringsbidrag fra virksomheder, der fremgår på denne side, og sådanne bidrag påvirker beliggenheder og rækkefølgen af præsentationen af virksomheden (og/eller deres produkter), og i nogle tilfælde kan det også påvirke den score, de er tildelt. Når scorer fremgår på denne side, er scoren bestemt af vores subjektive mening og baseret på en metodik, sammenføjet af vores analyse af brandets markedsværdi og ry, hvert brands konverteringsrater, bidrag betalt til os og generel forbrugerinteresse. Virksomhedens listing på denne side INDEBÆRER IKKE støtte. Udover når det tydeligt et specificeret i vores betingelser for brug, er alle repræsentationer og garantier vedrørende information, som er vist på denne side, fralagt ansvar. Denne information, inklusiv priser, som fremgår på denne side, er forbeholdt ændringer til enhver tid.

Forstået

Top 5 Dating Sites